Welkom
Naam
Email
Bericht
  Beveiligings-code

 
[ 1 ][ 2 ][ 3 ][ 4 ][ 5 ][ 6 ][ 7 ]
27-07-2010 21:27
Annelies Huisintveld
Hallo Henriette en Tanja.

Eindelijk heb ik jullie site helemaal bekeken , ik moet zeggen dat ik veel bewondering heb voor jullie werk en de mooie site. Ik vond het leuk jullie te ontmoeten bij Mary en helemaal fijn vond ik jullie gesprekken. Gezellig veel geluk jullie samen. hartelijke groeten Annelies en Wim van het terras bij Mary in Hengelo
05-03-2010 13:51
Huub Meijer
Hallo Henriette,
Wat leuk dat ik je website vind bij toeval.
Ik denk nog regelmatig aan de concerten met het Haldener Blasokester,met Jules als dirigent en ik zelf achter de pauken. Ik zie dat je nog steeds goed bezig bent. Jouw stem heeft mij in ieder geval regelmatig beroerd (Piu Jesu)in het verleden en ik hoop dat je dat nog bij velen zult mogen doen.
Een hartelijke muzikale groet,
Huub Meijer
30-01-2010 11:43
H Brethouwer
Bedankt dat U in Witerswijk komt,op 12 Februari in de Vredense Hof,wat zal ik genieten
29-12-2009 11:30
Cees en Bep
Lieve Henriette en Tanja

Wat was het concert in Kranenburg weer prachtig en heel bijzonder.We hebben genoten,we danken jullie voor deze fijne avond.
Onze Kerstmis is weer heel mooi begonnen.

Veel liefs van Bep en Cees.
17-12-2009 18:46
Ferdi en Riet Loderus
Beste Henriette,Tanja Lucia en Heer van Lith.
Wat hebben wij Zaterdag 12 Dec.een mooie avond gehad.
Nogmaals bedankt! Moeder en dochter hebben met hun prachtige stemmen een onvergetelijke indruk op ons gemaakt. En ook een dikke pluim voor echtgenoot en vader voor de voortreffelijke organisatie! Wij wensen jullie een Zalig Kerstfeest en een heel voorspoedig Nieuwjaar.
Hartelijke groeten van
Ferdi en Riet Loderus
16-12-2009 18:16
Alma Wezeman-Tap
Hallo Henriëtte en Tanja,

Ik wil jullie graag fijne feestdagen wensen en een voorspoedig 2010 !

Hartelijke groeten,

Alma Wezeman-Tap
website: leetowersfriends.hyves.nl
14-12-2009 17:12
koos gerritsen
Beste Henriette en Tanja.Ik heb erg genoten van jullie concert Een mooie keuze van liederen,vooral de duetten! De nummers 14 en 15 en20, samen met het mannenkoor hebben mij erg blij gemaakt, maar natuurlijk ook het andere was heel mooi! Ik kan mijhelemaal vinden in de woorden,die Tanja sprak, muziek is toch het aller mooiste! Ik wens jullie Gods zegen op het kerstfeest en in het nieuwe jaar. Hartelijke groeten, Koos Gerritsen,Het Boschloo 13, Warnsveld.

13-12-2009 14:42
Gyuri Marsi
Beste Henriëtte en Tanja,
Aangezien ik door de drukte gisterenavond geen gelegenheid heb gehad afscheid van jullie te nemen, doe ik het op deze wijze. Het was me een waar genoegen om samen met jullie en uiteraard Johannes aan de piano het kerstconcert in de Kranenburg te mogen verzorgen. Ik heb er erg van genoten en ben het met de vorige schrijver eens dat het eerste helft van ons, de IJsselzangers, wat schuchter was. Heb erg genoten van jou stem Henriëtte, maar ook van Tania, samen vormen jullie een goed koppel, jullie stemmen passen naar mijn smaak erg goed bij elkaar. Het heeft me geroerd om jullie zo samen te horen zingen! Al met al, voor mij een gedenkwaardige avond!
Mi a fatto anche molto piacere di conoscervi. Vi auguro un Buon Natale en Felice Anno Nuovo con buona salute e molta felicita. Spero a rivvederci. Con un gentile saluto Gyuri.
p.s. na ruim 51 jaar Nederland is mijn Italiaans niet meer wat het geweest is :-)
13-12-2009 14:24
Tr. Meulman-Koenders
Hallo Henriëtte en Tanja,
Wat hebben jullie (en al die vrijwilligers)het Kerstconcert uitstekend verzorgd. Kerkje straalde Kerstsfeer uit.Het IJssels Mannenkoor en jullie waren tip-top feestelijk gekleed. Wij werden verrast met de mooie keuze van prachtige liederen.Complimenten voor de pianist met zijn "Claire de la Lune" (kippevel).
Jullie gaven ons het gevoel voor thuis mee: KERSTMIS.
Hartelijk dank voor deze mooie avond.
Wij wensen jullie hele fijne Kerstdagen en een heel muzikaal 2010.
Groetjes namens C.en Tr.
13-12-2009 12:45
Tonneke en Chris Schriks
Mooie avond in Kranenburg en zeer bedankt allemaal. Enkele maren: de kerk was erg koud, de beelden in het gangpad belemmerden wel heel erg het zicht op koor en solisten, de toelichting was achterin niet goed verstaanbaar. De eerste helft was van de IJsselzangers wat schuchter, de tweede helft maakte veel goed. En Johannes Luijken deed het weer uitstekend. De twee highlights Cantique de Noël en Pie Jesu bezorgden weer ‘warme’ rillingen. Dank aan Tanja en je alter ego, we hopen het volgend jaar er weer bij te kunnen zijn. Liefs en mooie dagen, Tonneke en Chris.
[ 1 ][ 2 ][ 3 ][ 4 ][ 5 ][ 6 ][ 7 ]

 

Website laten maken door Best4u Group B.V.Henriette van Lith - Sopraan